Rescue Diver

Vill du bli såväl en bättre parkamrat som dykare?

Under en Rescue Diver-kurs kommer du att få lära dig mer om stresshantering, tecken på stress samt hur man ska agera om det osannolika sker och en olycka är ett faktum. Under såväl teoretiska som praktiska övningar kommer du att utveckla dina kunskaper kring hur man ska agera på en olycksplats, hur man kan förebygga samt hjälpa till om en olycka väl sker samt mycket mer. Du får öva på hur det är att ta hand om utmattade dykare, hantera en panikslagen parkamrat, lära sig känna igen olika tecken på stress med mera för att förebygga olyckor samt olika räddningsscenarion. Kort sagt, du blir en mer kompetent dykare men även en mer rustad för en olycka var den än må ske.

Kursen är känd för att vara fysiskt prövande men också för att vara en av de kurser som de flesta upplever som roligast och mest givande. Ett är säkert, alla som har gått den här kursen upplever att de har utvecklats enormt som dykare. Under några kvällar samt en hel helg varvar vi praktik med teori och ökar vår förmåga att hjälpa dykare i nöd successivt.

Förkrav
Minst 12 år fyllda samt certifierad PADI AOW eller motsvarande inom en annan utbildningsorganisation. Du måste du ha genomgått en PADI Emergency First Response eller likvärdig utbildning i HLR och Första Hjälpen högst 24 månader innan kursens start. PADI Emergency First Response kan du gå hos oss i samband med kursen.

Vad ingår i kursavgiften
Luftfyllning och certifikat efter godkänd kurs samt fri luft under kursens gång.

Utrustning
Du behöver en komplett utrustning under kursen. Om du behöver kan du hyra all utrustning du behöver i samband med kursen, förutom din personliga utrustning; mask, snorkel, fenor, boots och handskar. Kontakta oss i god tid innan kursstart så att vi kan prova ut en bra passande utrustning till dig.

Pris
2 800 Kr samt 103 pund för eLearning.

Så vad väntar du på? Låt äventyret börja! Klicka på bilden och starta din kurs nu.
rescueonline